AVÍS LEGAL

Avís legal

FESTIVALET DE CIRC

AVÍS LEGAL

1. Dades del lloc web
El web www.lacrica.cat és un domini d’Internet de titularitat de l’Associació sociocultural de Circ La Crica i és el seu únic web oficial.

L’Associació de circ La Crica amb NIF BG-65643645 i amb núm. de Registre 47162, té l’adreça a tipus de carrer Muralla Sant Domènec, núm. 1, 08240 Manresa, Barcelona. Pot contactar amb l’Associació de circ La Crica a través del correu electrònic: lacrica@lacrica.cat

També pot accedir al Lloc Web oficial de l’Associació de Circ La Crica a través de les següents adreces: “www.lacrica.cat”.

2. Drets de propietat intel·lectual
Els drets de propietat intel·lectual dels continguts difosos a través del lloc www.lacrica.cat pertanyen a l’Associació sociocultural de circ La Crica, llevat que s’indiqui una titularitat diferent.

La informació subministrada a través del lloc web està protegida per la legislació sobre propietat intel·lectual i no pot ser reproduïda sense esmentar la font o sol·licitar-ne l’autorització.

Les marques, signes distintius i logotips que apareguin en aquest lloc web són propietat de Associació sociocultural de circ La Crica, si no s’indica una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

3.Protecció i tractament de dades de caràcter personal
Associació sociocultural de circ La Cric, titular del domini d’aquest web, es compromet a respectar la legislació vigent de protecció i confidencialitat en el tractament de dades de caràcter personal, d’acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la seva normativa de desplegament.

4. Cookies
Aquesta web utilitza només galetes  per facilitar l’interfície d’usuari. Considerem que, si continueu navegant-hi, n’accepteu l’ús.

5. Protecció i cessió de dades personals
D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que faciliteu en els formularis del web poden ser objecte de tractament i poden quedar incloses al nostre fitxer informatitzat, propietat de l’Associació sociocultural de circ La Crica amb l’exclusiva finalitat de mantenir la relació administrativa per gestionar la sol·licitud d’informació i la petició de la comanda.

La Crica es compromet a no comunicar les dades de caràcter personal subministrades per la persona interessada per cap mitjà i a no vendre, ni llogar, ni cedir les dades personals dels usuaris dels formularis a cap empresa o entitat pública o privada sense el consentiment del titular de les dades.

6. Seguretat de les dades de caràcter personal
Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció legalment requerit, segons el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, i es prendran les mesures de seguretat necessàries per evitar-ne el mal ús, l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat i la sostracció per part de tercers, els quals les poden utilitzar per a finalitats fraudulentes o diferents d’aquelles per a les quals han estat sol·licitades a l’usuari.

7. Drets de les persones interessades
Si la persona interessada vol qualsevol aclariment sobre la confidencialitat o el tractament que reben les seves dades, o bé si desitja exercir algun dels drets d’informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació que legalment li corresponen (o qualsevol altre dret que cregui que la pot assistir), pot dirigir-se a l’adreça electrònica lacrica@lacrica.cat, o a l’adreça Carrer Muralla Sant Domènec, núm. 1, 08240 Manresa, Barcelona