QUI SOM

El Festivalet

QUI SOM

FESTIVALET DE CIRC DE MANRESA

El Festivalet de Circ és un esdeveniment anual, celebrat a Manresa, que compta amb el millor circ contemporani a Catalunya. Des de la seva primera edició l’any 2018, el festival ha omplert la ciutat d’espectacles sorprenents, tallers participatius i activitats per a totes les edats, convertint-se en un referent cultural de la ciutat.

Organitzat per Rat Serra, Arnau Serra, dos professionals del circ, juntament amb LaCricael Teatre Kursaal i l’Ajuntament de Manresa, el Festivalet ofereix una programació d’alta qualitat amb companyies professionals de renom nacional i internacional. Espectacles de circ acrobàtic, malabars, equilibris, pallassades, i molt més, omplen els escenaris de Manresa, captivant a públic familiar i adult per igual.

A més dels espectacles, el Festivalet de Circ de Manresa també proposa tallers de circ per a totes les edats, on els participants poden aprendre i practicar diferents disciplines circenses. També hi ha activitats per a tota la família, com ara jocs, animació i música en directe, creant un ambient festiu i acollidor que convida a gaudir d’un cap de setmana inoblidable.

El Festivalet de Circ de Manresa és una oportunitat única per descobrir el talent i la creativitat del circ contemporani en un entorn familiar i proper. Una experiència màgica que captiva els sentits i deixa un record imborrable en tots els assistents.

Si t’agrada el circ, no et pots perdre el Festivalet de Circ de Manresa. 
Consulta la programació del festival i prepara’t per viure una experiència inoblidable!

QUI SOM

En formen part

Rat Serra

Rat Serra - Qui som

Arnau Serra

Arnau Serra - Qui som

LaCrica

Teatre Kursaal

Ajuntament de Manresa