EL FESTIVALET

QUÈ ÉS EL FESTIVALET?

El Festivalet neix al 2018 gràcies a l'empenta d'un grup de professionals del circ de la comarca del Bages, amb l'objectiu d'apropar una mica més el circ a la ciutat i convertir-la en un aparador cultural.

La ciutat de Manresa esdevé ja des dels darrers anys una ciutat referent del circ a Catalunya, gràcies al projecte formatiu que ofereix LaCrica i a la programació dels equipaments municipals: Teatre Kursaal i Teatre Conservatori.

Diuen que el número cinc és el signe de l’acció i la inquietud, que és símbol de llibertat, d’adaptabilitat i l’esperit aventurer, de noves i visionàries idees, de pensaments ràpids, curiosos i exploradors. També el cinc és el número de la fortuna, la màgia i l’aventura.

Aquesta definició és molt propera al cinquè Festivalet de Circ de Manresa, d’enguany. Un acte que aposta pel Circ i que representa una suma col·laborativa entre entitats culturals, la potencialitat del territori, que s’adreça a tota la ciutat i a tota la ciutadania.

En aquesta cinquena edició, trobarem una programació ben variada, amb espectacles multidisciplinaris de qualitat, amb llenguatges escènics molt diferents: des del circ més clàssic, fins a propostes més contemporànies. Tindrem la participació de companyies catalanes i estrangeres, que faran de l’Anònima un espai de convivència, ple d’energia, risc, art i cultura.

I per molts anys!!

EL FESTIVALET

EDICIONS ANTERIORS

Festivalet de Circ 2022
FESTIVALET 2022
Descarregar Veure resum
Festivalet de Circ 2021
FESTIVALET 2021
Descarregar Veure resum
Festivalet de Circ 2019
FESTIVALET 2019
Descarregar Veure resum
Festivalet de Circ 2018
FESTIVALET 2018
Descarregar Veure resum